Freshlight Ion Tower

194,95 € 161,12 € ex.

Productgegevens

Merk: Freshlight
Fitting: Stekker/ USB
Vorm: Toren (32cm hoog en een diameter van 6cm)
Soort: Ventilator
Voltage: <10V
Ionisatie: 320 mio
Energielabel: A++
Keurmerken: CE / RoHS / UL
Garantie: 1 jaar
Geschikt voor ruimtes met een oppervlakte van +/- 50 m2
Inclusief Power Adapter en USB kabel. 

Nicht verfügbar
Sie können eine E-Mail-Benachrichtigung erhalten, wenn dieses Produkt wieder verfügbar ist.
Meer weten?
Beschreibung

Freshlight Ionisatie Toren

De Ion Tower heeft een zeer krachtige ionisator. Door het ventilatie systeem worden ionen de lucht in gestuurd die zich hechten aan de vuile deeltjes ( virussen, fijnstof en allegenen) in de lucht. De ionisatie zorgt dat die deeltjes geëlimineerd worden. De Ion Tower maakt dus geen gebruik van dure filters die vervangen moetn worden.
U ruikt de frisse lucht. De ventilator wordt geleverd met een usb aansluiting en een adapter voor het stopcontact en heeft drie snelheidsstanden en een klein blauw ledlampje die naar wens in of uitgeschakeld kan worden.  

Onze ionisatie producten produceren GEEN ozon en zijn dus volkomen veilig

Ionisatie

Herkent u het frisse gevoel na een onweersbui? Dit komt door de grote hoeveelheid ionen, kleine elektrisch geladen deeltje, die vrijkomen tijdens zo'n bui. Ionen vinden wij vooral buiten en ze zijn goed voor de gezondheid. U voelt u er prettiger door, hebt minder last van vermoeidheid en stress en ionen verminderen chronische pijn. Daarom is het goed als u regelmatig naar buiten gaat!

​Binnen hebben wij een tekort aan ionen. De lampen van Freshlight verspreiden ionen en brengen zo al het goede ervan naar binnen. Naast het fijne gevoel zijn ionen ook nog eens goed voor het binnen-klimaat. Ze hechten zich namelijk aan stof, virussen en bacteriën en zakken naar de vloer. Weg zwevende stofdeeltjes en ziektekiemen!

Produktinfos
UPCggbbaaa-jj333
ProdukttypLampen
Preis (exkl. MwSt.)161,12 €
Preis (inkl. MwSt.)194,95 €
Steuer33,83 €
Verfügbarkeit Nicht verfügbar
Anzahl der Bewertungen 0
Dieses Produkt hat noch keine Bewertungen.