€39.95 Excl. tax €33.02
In stock
(1)

Merk: Freshlight
Verlichting: Nachtlicht
Fitting: Stekker
Watt: 1W
Vorm: Druppel
Soort lamp: Led
Dimbaar: Nee
Branduren: +50.000 uren
Voltage: 230V
Lichtopbrengst: 10Lm
Kleurtemperatuur: nvt
Ingangsfrequentie: 50Hz
Ionisatie: +40.000.000 cm3/ sec
Energielabel: A++
Keurmerken: CE / RoHS / UL
Garantie: 5 jaar


De Plugin is de ideale lamp voor in de kinderkamer of slaapkamer. De lamp verspreidt zacht licht wanneer de sensor geactiveerd wordt. Bijvoorbeeld als je er s' nachts langs loopt om naar het toilet te gaan. Handig voor in het donker! Voor ruimten van 20 m2 of kleiner.

De krachtige ionisator doet zijn werk dag en nacht en zorgt zo voor een optimaal leefklimaat.

---

Ionisatie

Herkent u het frisse gevoel na een onweersbui? Dit komt door de grote hoeveelheid ionen, kleine elektrisch geladen deeltje, die vrijkomen tijdens zo'n bui. Ionen vinden wij vooral buiten en ze zijn goed voor de gezondheid. U voelt u er prettiger door, hebt minder last van vermoeidheid en stress en ionen verminderen chronische pijn. Daarom is het goed als u regelmatig naar buiten gaat!

​Binnen hebben wij een tekort aan ionen. De lampen van Freshlight verspreiden ionen en brengen zo al het goede ervan naar binnen. Naast het fijne gevoel zijn ionen ook nog eens goed voor het binnen-klimaat. Ze hechten zich namelijk aan stof, virussen en bacteriën en zakken naar de vloer. Weg zwevende stofdeeltjes en ziektekiemen!

De FreshLight Plugin helpt mensen gemakkelijker te ademen, waardoor de ademhalingssymptomen van astma, COPD, hooikoorts en seizoensgebonden allergieën worden verminderd. De Plugin produceert schonere, gezondere en veiligere ademlucht.

UPC4132414
Product TypeLampen
Categories Plug-ins, Ionisatie Producten
Price (excl. tax)€33.02
Price (incl. tax)€39.95
Tax high (21%)€6.93
Availability Available
Number of reviews 1

Customers give this product a 5.0

Write a review

  1. Een hele contente mama!

    Mijn dochter heeft sinds kort na haar geboorte al last van hoestbuiten, wat later dus astma bleek te zijn. Veel slapeloze nachten gehad maar sinds ik de Plugin in haar kamertje heb hangen, is dit eindelijk afgelopen! Zelfs haar puffertje hebben we nu al een poos niet meer gebruikt. Hier een hele blije, contente mama én ik kan dit een ieder ander zeker aanraden!

    Reviewed by I. Tahapary on Dec. 9, 2021, 10:32 a.m. | Permalink

    1 of 1 customer found this useful

Recommended items