De verlichting van Freslight levert natuurlijk daglicht in elk huis
Fris licht. Zo letterlijk als het er staat bedoelen wij het ook. De lampen van Freshlight verspreiden licht, fullspectrum zonlicht en combineren dit met ionisatie, luchtreiniging. Zo geniet u van een goed verlichte omgeving, extra vitamine D en minder st

ZUIVER DAGLICHT MET EEN PLUS

Daglicht is een bron van energie en gezondheid voor mens en dier. Toch leven en werken we een groot deel van de dag in kunstlicht. Freshlight brengt juist 99% natuurlijk daglicht naar binnen. 
None
IONISATIE
None
DAGLICHT
None
WETENSCHAPPELIJK

BEZOEK ONZE WEBSHOP VOOR DE FRESHLIGHT HOME PRODUCTEN

Natuurlijk zonlicht is gezond voor u. Niet voor niks voelen wij ons in de zomer fitter dan in de winter. Zonlicht zorgt ervoor dat u vitamine D3 aanmaakt, verbetert de werking van hart en bloedvaten en zorgt voor sterkere botten. En niet geheel onbelangrijk; zonlicht beïnvloed uw humeur op een positieve manier.

Freshlight hal deuren

MEEST VERKOCHTE PRODUCTEN

Wilt u een project bespreken?

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.
Afspraak maken

Freshlight is pionier en marktleider in ‘full spectrum’ daglichtlampen met ionisatie.

We zijn al jaren wereldwijd succesvol in branches en markten waar licht- en luchtkwaliteit belangrijk zijn. Zoals in de agrarische sector waar Freshlight inmiddels bij een groot aantal melkveehouders, pluimveebedrijven, varkenshouders, paardenfokkers en stalhouders toegepast wordt.

Ook zorginstellingen, scholen en kantoren kiezen steeds vaker de combinatie van natuurlijk daglicht en luchtzuivering. Daarnaast hebben ook de tuinbouw en parkeerbranche de oplossing en producten van Freshlight ontdekt.

Particuliere huishoudens

Uiteraard schakelen ook particuliere huishoudens over naar schoonheid, frisheid en daglicht. De daglichtverlichting en ionisatietechnologie zijn door Freshlight in eigen beheer ontwikkeld en in één lamp samengevoegd.

Freshlight-lampen worden wereldwijd verkocht. Inmiddels is veelvuldig wetenschappelijk bewezen dat ionisatie (fijn)stof, bacteriën, virussen en andere schadelijke luchtdeeltjes elimineert en zo de luchtkwaliteit verbetert. Daarbij produceren de ‘full spectrum’ daglichtlampen 99% natuurlijk daglicht. Dat draagt bij aan het welzijn, energieniveau en de gezondheid van mens en dier. Freshlight is meermaals onderscheiden vanwege de innovatieve technologie.

lamp