69,95 € 55,95 € Excl. tax 46,24 €
En existencia
(0)

Merk: Freshlight
Verlichting: Nachtlicht
Fitting: Stekker
Watt: 1W
Vorm: Druppel
Soort lamp: Led
Dimbaar: Nee
Branduren: +50.000 uren
Voltage: 230V
Lichtopbrengst: 10Lm
Kleurtemperatuur: nvt
Ingangsfrequentie: 50Hz
Ionisatie: +40.000.000 cm3/ sec
Energielabel: A++
Keurmerken: CE / RoHS / UL
Garantie: 5 jaar


De Plugin is de ideale lamp voor in de kinderkamer of slaapkamer. De lamp verspreidt zacht licht wanneer de sensor geactiveerd wordt. Bijvoorbeeld als je er s' nachts langs loopt om naar het toilet te gaan. Handig voor in het donker! Voor ruimten van 20 m2 of kleiner.

De krachtige ionisator doet zijn werk dag en nacht en zorgt zo voor een optimaal leefklimaat.

---

Ionisatie

Herkent u het frisse gevoel na een onweersbui? Dit komt door de grote hoeveelheid ionen, kleine elektrisch geladen deeltje, die vrijkomen tijdens zo'n bui. Ionen vinden wij vooral buiten en ze zijn goed voor de gezondheid. U voelt u er prettiger door, hebt minder last van vermoeidheid en stress en ionen verminderen chronische pijn. Daarom is het goed als u regelmatig naar buiten gaat!

​Binnen hebben wij een tekort aan ionen. De lampen van Freshlight verspreiden ionen en brengen zo al het goede ervan naar binnen. Naast het fijne gevoel zijn ionen ook nog eens goed voor het binnen-klimaat. Ze hechten zich namelijk aan stof, virussen en bacteriën en zakken naar de vloer. Weg zwevende stofdeeltjes en ziektekiemen!

De FreshLight Plugin helpt mensen gemakkelijker te ademen, waardoor de ademhalingssymptomen van astma, COPD, hooikoorts en seizoensgebonden allergieën worden verminderd. De Plugin produceert schonere, gezondere en veiligere ademlucht.

UPC4132414
Tipo de ProductoLampen
Categorías Plug-ins
Precio (excl. impuestos)46,24 €
Precio (incl. impuestos)55,95 €
Impuestos alto (21%)9,71 €
Disponibilidad Disponible
Van prijs 69,95
Número de valoraciones 0

Este producto no tiene reseñas aún - sea el primero en escribir una.