€ 34,95 € 28,88 ex.
op voorraad
(0)

Merk: Freshlight

Verlichting: Sfeerlicht

Fitting: E27

Watt: 7W 

Vorm: Peer 

Soort lamp: Led

Dimbaar: Nee

Branduren: +30.000 uren

Voltage: 230V

Kleurtemperatuur: 3000K

Ingangsfrequentie: 50Hz

Ionisatie: +20.000.000 cm3/ sec

Energielabel: A++

Keurmerken: CE / RoHS / UL

Garantie: 10 jaar

 


Deze Freshlight Ledlamp is een robuuste lamp met zacht sfeerlicht en krachtige ionisatie. De lamp past in gewone fittingen.

Unieke combinatie

Freshlight: Fris licht. Zo letterlijk als het er staat bedoelen wij het ook. De lampen van Freshlight verspreiden licht, fullspectrum zonlicht en combineren dit met ionisatie, luchtreiniging. Zo geniet u van een goed verlichte omgeving, extra vitamine D en minder stof, bacteriën en virussen om u heen.

En het mooie is; de lampen passen in gewone fittingen en stopcontacten.

Fullspectrum zonlicht

Natuurlijk zonlicht is gezond voor u. Niet voor niks voelen wij ons in de zomer fitter dan in de winter. Zonlicht zorgt ervoor dat u vitamine D3 aanmaakt, verbetert de werking van hart en bloedvaten en zorgt voor sterkere botten. En niet geheel onbelangrijk; zonlicht beïnvloed uw humeur op een positieve manier.

​Zonlicht bestaat uit alle kleuren van de regenboog. In dit licht zien we helder en kleuren natuur-getrouw. 'Gewone' lampen bevatten slechts enkele van de zonlicht kleuren en leveren daarmee maar de helft van de voordelen. De fullspectrum zonlicht lampen van Freshlight bieden al het goede van de zon in één lamp.

Ionisatie

Herkent u het frisse gevoel na een onweersbui? Dit komt door de grote hoeveelheid ionen, kleine elektrisch geladen deeltje, die vrijkomen tijdens zo'n bui. Ionen vinden wij vooral buiten en ze zijn goed voor de gezondheid. U voelt u er prettiger door, hebt minder last van vermoeidheid en stress en ionen verminderen chronische pijn. Daarom is het goed als u regelmatig naar buiten gaat!

​Binnen hebben wij een tekort aan ionen. De lampen van Freshlight verspreiden ionen en brengen zo al het goede ervan naar binnen. Naast het fijne gevoel zijn ionen ook nog eens goed voor het binnen-klimaat. Ze hechten zich namelijk aan stof, virussen en bacteriën en zakken naar de vloer. Weg zwevende stofdeeltjes en ziektekiemen!

Unieke productcode (UPC)3114be3b-21a5-4734-bdf0-e7bffcabb44a
ProducttypeLampen
Categorieën E27
Prijs (excl. btw)€ 28,88
Prijs (incl. btw)€ 34,95
BTW hoog (21%)€ 6,07
Beschikbaarheid Beschikbaar
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.