Carrello

Il Carrello è vuoto.

194,95 € 161,12 € ex.
Disponibile
(0)

Productgegevens

Merk: Freshlight
Fitting: Stekker/ USB
Vorm: Toren (32cm hoog en een diameter van 6cm)
Soort: Ventilator
Voltage: <10V
Ionisatie: 320 mio
Energielabel: A++
Keurmerken: CE / RoHS / UL
Garantie: 1 jaar
Geschikt voor ruimtes met een oppervlakte van +/- 50 m2
Inclusief Power Adapter en USB kabel. 


Freshlight Ionisatie Toren

De Ion Tower heeft een zeer krachtige ionisator. Door het ventilatie systeem worden ionen de lucht in gestuurd die zich hechten aan de vuile deeltjes ( virussen, fijnstof en allegenen) in de lucht. De negatieve ionisatie zorgt dat die deeltjes geëlimineerd worden. De Ion Tower maakt dus geen gebruik van dure filters die vervangen moeten worden of moeten worden schoongemaakt. De ventilator wordt geleverd met een USB aansluiting en een adapter voor het stopcontact. Het heeft 3 ventilatie standen en een klein blauw ledlapmje die naar wens kan worden uitgeschakeld. Het geluid dat de toren maakt is afhankelijk van de stand waarop je je ventilator zet.

Onze ionisatie producten produceren GEEN ozon en zijn dus volkomen veilig

Ionisatie

Herkent u het frisse gevoel na een onweersbui? Dit komt door de grote hoeveelheid ionen, kleine elektrisch geladen deeltje, die vrijkomen tijdens zo'n bui. Ionen vinden wij vooral buiten en ze zijn goed voor de gezondheid. U voelt u er prettiger door, hebt minder last van vermoeidheid en stress en ionen verminderen chronische pijn. Daarom is het goed als u regelmatig naar buiten gaat!

​Binnen hebben wij een tekort aan ionen. De lampen van Freshlight verspreiden ionen en brengen zo al het goede ervan naar binnen. Naast het fijne gevoel zijn ionen ook nog eens goed voor het binnen-klimaat. Ze hechten zich namelijk aan stof, virussen en bacteriën en zakken naar de vloer. Weg zwevende stofdeeltjes en ziektekiemen!

UPCggbbaaa-jj333
Tipo di prodottoLampen
Categorie Ionisatie Producten
Prezzo (tasse escluse)161,12 €
Prezzo (tasse incluse)194,95 €
Tasse alta (21%)33,83 €
Disponibilità Disponibile
Numero di recensioni 0

Questo prodotto non ha ancora ricevuto recensioni - essere il primo a scriverne uno.