Zuiver water

2 november 2021

Zuiver water

‘Kwalitatief goed drinkwater is cruciaal’

Rundvee houden zit in zijn bloed. Nick de Werdt is inmiddels al de derde generatie die het familiebedrijf De Werdt in Sterksel runt. De passie voor zijn dieren komt uit zijn jeugd. Hij groeide er mee op en raakte er, naar eigen zeggen, in verwikkeld. De kernwaarde die in zijn bedrijf centraal staat: gezonde dieren. Kwalitatief goed drinkwater is daarbij cruciaal volgens de Werdt.

Vuil en aanslag

De Werdt had altijd last van drinkwater waar vervuilingen in voorkwamen. ‘Ik zag vaak vuil en aanslag uit mijn leidingen in de drinkbakken van mijn dieren komen. Ook merkte ik dat ik snel bacteriegroei had in mijn water, zeker als het in de grote tanks zat. Dit is een vervelend probleem. Ik wil het beste voor mijn dieren, dan is vervuild drinkwater voor mij niet goed genoeg’, vertelt de Werdt. Dus, op zoek naar een oplossing.

De oplossing?

De Werdt kwam uit bij een waterdevice van FreshWater. ‘Toen in het device kreeg, kon ik hem makkelijk zelf installeren. Dat stelde niets voor. Er was een heel verschil tussen hoe de kwaliteit van het water eerst was en na de installatie van het device. Het water was helemaal helder, en ik had geen last meer van vuil en aanslag. Ook de bacteriegroei in mijn tanks was verholpen’, vertelt de Werdt.

Foto_advertorial_de_Werdt.width-800

Gezondere dieren

De Werdt vertelt dat hij ook een verandering in de gezondheid van zijn dieren zag. Dat vindt hij het meest waardevol. ‘In mijn ervaring wordt de algemene gezondheid van mijn koeien beduidend beter door het kwaliteitsvolle drinkwater. Als je dieren gezonder zijn heb je minder moeilijkheden, dat werkt gewoon fijn’, lacht de Werdt. ‘Kwalitatief goed drinkwater is cruciaal in de algemene gezondheid van koeien. Ik merk bijvoorbeeld dat er minder problemen zijn met de darmen of maag. Ook hoef ik minder antibiotica te gebruiken. Ik geloof zeker dat het schone water hier een rol in speelt’, vertelt de Werdt.

Waterdevice

Drinkwater uit de kraan heeft een zeer lage energetische waarde en een verwrongen moleculaire structuur. Het is belangrijk om dit water te verlevendigen en te energetiseren. De waterdevicers van Freshwater structureren en ioniseren het water. Dat zuivert het water continu en verhoogt de opname van zuurstof, mineralen en voedingsstoffen. Planten, dieren en mensen profiteren van verhoogde hydratatie en dat leidt tot een efficiëntere opname van voedingsstoffen. Hoogenergetisch, sterk zuurstofrijk water remt de groei van ziekteverwekkers en vermindert de pathogene druk. De positieve werking van Freshwater waterdevicers is wetenschappelijk aangetoond.

FreshWater

De Werdt had al ervaring met ioniserende lampen van FreshLight BV, waar FreshWater onder valt. ‘Ik was zo blij met de lampen, dat ik ook erg benieuwd was naar wat een waterdevice voor mij kon betekenen. Ik ben erg tevreden over de producten, en het contact met FreshWater was ook altijd fijn’, vertelt de Werdt.

Meer informatie over de waterdevicers van FreshWater?

E: info@freshlightgroup.com

T: +31553020021

Logo_FreshWater.width-800