Freshlight introduceert nieuw product: de Nanotube

3 oktober 2017

Freshlight introduceert nieuw product: de Nanotube

FreshLightAgri_Beltman_Met-cc6e1323.width-800

Enkele weken geleden is de ontwikkeling van onze Nanotube afgerond. De Nanotube is een LED-buis met full spectrum zonlicht die gemaakt is van zeer sterk en lichtgewicht vezelmateriaal. Er worden diverse uitvoeringen van de nanotube geproduceerd. Zo hebben we twee soorten aansluitingen, namelijk de T5 en T8, en verschillen de lengtes namelijk 60, 120 en 150 centimeter. De Nanotube kan gebruikt worden in bestaande armaturen, waarvan het voorschakelapparaat verwijderd dient te worden.

De Nanotube wordt gebruikt in open armaturen bijvoorbeeld in kantoren, scholen en werkplaatsen. De omstandigheden zijn hier goed voor deze LED-buis die IP21 is geclassificeerd. Wanneer een open armatuur wordt gebruik, is ionisatie een optie. Met ionisatie zuivert u de lucht van stof, pathogenen en nare geurtjes.

Wilt u deze energiezuinige Nanotube gebruiken in een zwaar vervuilde omgeving? Freshlight heeft twee armaturen, waarvan één met ionisatie en één zonder. Deze serie van armaturen met Nanotubes heet ‘de HDT-serie’. De lengte van deze armaturen is 120 centimeter en kan worden ingericht met 1, 2, 3 of 4 nanotubes per armatuur. De HDT is niet dimbaar, vandaar dat deze lamp niet geschikt is voor de pluimveehouderij. Voor de pluimveehouderij hebben wij de HD-serie met dimbare verlichting.