Freshlight Wint Hoofdprijs Nationale Business Succes Award

9 februari 2015

Freshlight Wint Hoofdprijs Nationale Business Succes Award

mat-afbouw-notionale-business-succes-awards-1-.width-500

Dit is een origineel bericht van NBSA-instituut

* FreshlightAgri – Ultieme Finale Winnaar NBSA-Award 2014

* NPEX – Winnaar Beste Start Up-Award 2014

* DESSO – Winnaar Groenste Bedrijf-Award 2014

* Uitzending Finale Award Show bij RTL7 op 15 februari 13:55

De winnaar van de Nationale Business Succes Award, editie 2014, is bekend gemaakt door juryvoorzitter Steven van Eijck, tijdens de opname van de Finale Award Show voor RTL7. FreshlightAgri uit Apeldoorn ontving de overall Finale Award, nadat het bedrijf eerder op de avond al de innovatie-Award had ontvangen. Met de Finale Award is een geldprijs van 10.000 euro gemoeid. De Award voor de beste start up ging naar NPEX, de MKB Beurs. Desso ontving met haar Cradle-to-Cradle-visie de Award voor het groenste bedrijf van Nederland. De beste vrouwelijke CEO-award werd toegekend aan Annemarie Dekker, van drukkerij Remmers & Dekker. Uitzending van de Finale Award Show vindt plaats op RTL7, zondag 15 februari, 13:55 uur.

De keuze voor FreshlightAgri BV was unaniem. Steven van Eijck: ‘FreshlightAgri richt zich op de voor de Nederlands economie zeer relevante pluimveesector. Met een innovatief Ionisatie-systeem weet FreshlightAgri de meest optimale luchtkwaliteit in de stal te brengen.Het welzijn van de veehouder en het dier sterk worden hiermee spectaculair verbeterd.Geuren, fijnstof en ziektekiemen verdwijnen, longproblemen worden voorkomen, gebruik van antibiotica wordt beperkt, de uitval van dieren verminderd en de vleesopbrengst per kip wordt verhoogd.’

Grootste jaarlijkse ondernemersprijs op TV

De Nationale Business Succes Award is de grootste jaarlijkse open ondernemersprijs van Nederland, verbonden aan een wekelijks televisieprogramma op RTL7. Voor editie 2014 werden 290 bedrijven uit verschillende branches genomineerd door het Nationale Business Succes Award Instituut. In de finalejury zaten professor Sylvester Eijffinger (hoogleraar Financiële Economie), Hans Reijnierse (SER-raadslid), Steven van Eijck (voorzitter R.A.I. en RvA Bank-, verzekering- en effectenbedrijven), Bernd Schneider (uitvinder, juryvoorzitter Beste Idee van Nederland) en Joan Bassa (CEO Humanwave.nl, voorheen Exact).

Afbeelding1.width-500

Finale Award Show, 15 februari op RTL7

In de Finale Awardshow werden naast de Finale Award, ook ruim 15 awards in subcategorieën uitgereikt door het Nationale Business Succes Award-instituut. De Finale Show – met onder meer de stand up comedian Gregory Shapiro – wordt op 15 februari door RTL7 uitgezonden.

Afbeelding1.width-500 (1)

Over het NBSA-instituut

Het Nationale Business Succes Award-instituut heeft als visie dat succes een keuze is en aan te leren. De missie is dan ook het succes van bedrijven en professionals stimuleren door kennis over succes delen en voorbeelden van succesvolle ondernemingen en personen in het licht te zetten, onder meer via de landelijke ondernemersprijs. Het Instituut deelt kennis via crossmediale publicaties, inclusief het TV-programma De Succesfactor op RTL7 – en in 2015 netwerkevents. Het Nationale Business Succes Award-instituut baseert haart kennis op continue praktische studies naar succesfactoren voor bedrijf en mens, doorlopend contact met toonaangevende ondernemers en de medewerking van gerenommeerde kennispartners en instituten. Meer info op: www.nbsa-instituut.nl

Beluister ook het interview op BNR met Klaas Heijs