Industries

PURE DAYLIGHT FOR EVERY INDUSTRY AND EVERY APPLICATION.

agricultural

AGRICULTURAL COMPANIES

Freshlight is frequently used in agricultural companies. For dairy farmers, poultry farms, pig breeders, goat and sheep farmers and horse stables at home and abroad, Freshlight has proven that pure daylight and ionization have a demonstrably positive effect on the living climate, health and welfare of the animals. The farmers are happy to tell you more about this themselves.

VOEDSELPRODUCTEN EN HORECA

Bij de productie van levensmiddelen en in de horeca is hygiëne topprioriteit. De daglichtlampen van Freshlight zorgen voor optimale verlichting en kleurechte weergave van ingrediënten en producten. Daarbij worden dankzij de ionisatie stof, bacteriën en virussen uit de lucht gehaald. De ideale oplossing voor productie-sites, keukens en andere plekken waar met eten wordt gewerkt.

Horeca
kantoor

KANTOOR EN WERKPLAATS

We zijn dagelijks vele uren aan het werk op kantoor of in de werkplaats. Traditioneel kunstlicht is afmattend. De daglichtverlichting van Freshlight geeft medewerkers juist extra energie. Natuurlijk licht zorgt, behalve voor aanmaak van vitamine D, dat we ons gezonder en prettiger voelen. Dat leidt tot een betere sfeer en meer productiviteit. En dankzij ionisatie minder stof, bacteriën en virussen. De lucht is schoner en dat leidt tot minder ziekteverzuim.

KASSENBOUW EN HORTICULTUUR

Freshlight-verlichting zorgt voor een optimaal groeiklimaat voor bloemen, planten en groenten. De combinatie van natuurlijk daglicht en ionisatie leidt tot snellere groei en betere kwaliteit van de gewassen. Bovendien is het werk in kassen en kweekomgevingen aanzienlijk prettiger en gezonder. Minder fijnstof en andere schadelijke luchtdeeltjes plus perfect en kleurecht zicht.

boetiek
parkeer

PARKEERBRANCHE

Parkeergarages blinken in de regel niet uit door milieuvriendelijkheid. Uit wetenschappelijk onderzoek van de TU Eindhoven blijkt dat ionisatie de luchtvervuiling in en om de parkeergarage aanzienlijk kan verminderen. Freshlight combineert dat met daglichtverlichting. Zo gaat de luchtkwaliteit omhoog, gaat de zichtbaarheid enorm vooruit en wordt de veiligheid aanzienlijk verhoogd.

FRISSE SCHOLEN

Een frisse school is een schoolgebouw met een laag energiegebruik en een gezond binnenmilieu als het gaat om luchtkwaliteit, temperatuur, comfort, licht en geluid. Dat is het beleidsvoornemen van de overheid. Freshlight brengt dit al jaren in de praktijk. Voor leerlingen, studenten, docenten, medewerkers en bezoekers van een groot aantal scholen helpt Freshlight mee aan een beter werk- en leerklimaat. Daglichtverlichting en ionisatie zorgen voor meer concentratie, minder schoolverzuim, lesuitval en een plezierige en schone atmosfeer.

school
zorg

ZORG EN VERPLEGING

Dankzij ionisatie zuiveren Freshlight-lampen 24/7 medische omgevingen van (fijn)stof, geur en pathogenen (bacteriën en virussen). Het resultaat is een omgeving met aanzienlijk minder stof en nare geuren, waarin zorgverleners en patiënten minder bevattelijk zijn voor besmetting. De natuurlijke daglichtverlichting zorgt er bovendien voor dat patiënten en cliënten zich prettiger en gezonder voelen.