Privacybeleid

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy zo goed mogelijk te beschermen. Uw gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen van de privacywetgeving.

Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen, waarom wij deze gegevens verzamelen en wat wij daarmee doen. Zo krijgt u een duidelijk beeld wat er met uw gegevens gebeurt.

Dit privacybeleid is van toepassing op alle leveringen en diensten van Freshlight.eu

Persoonsgegevens

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die u op onze website gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken wanneer u deze bij ons achterlaat:

Naam
Adresgegevens
E-mailadres
Telefoonnummer
Betaalgegevens

Doeleinden

Wij verwerken bovenstaande gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten u gebruikt):

Om uw bestelling af te kunnen leveren
Voor het afhandelen van betalingen
Om u op de hoogte te houden over uw bestelling en levering
Om u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken en deze te bevestigen
Om u de mogelijkheid te bieden om een contactformulier in te vullen
Om uw eventuele vragen te beantwoorden
Voor het verzenden van onze nieuwsbrief indien u hiervoor expliciet toestemming voor heeft gegeven
Om u te informeren over wijzigingen van onze diensten
Om bezoekgegevens via Google Analytics bij te houden die uw webbrowser meestuurt

Delen van gegevens aan derden

Wij geven de door u verstrekte gegevens door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor betalingen en voor de levering van de door u bestelde producten, of aangevraagde diensten. Wanneer wij uw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er o.a. (met een overeenkomst) voor dat uw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat uw gegevens worden verwijderd zodra deze niet meer nodig zijn. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is.

Bewaartermijn

Ordergegevens bewaren wij tot 7 jaar na het plaatsen van de order. Dit is verplicht gesteld door de Belastingdienst. Persoonsgegevens voor het versturen van de nieuwsbrief, bewaren wij totdat u aangeeft geen nieuwsbrief meer te willen ontvangen. Overige persoonsgegevens (bijv. een e-mail) bewaren wij maximaal 6 maanden na afronding van ons contact.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid van gegevens

U kunt te allen tijde een verzoek indienen om uw gegevens te bekijken, aan te passen of volledig te wissen. Mocht dit het geval zijn, mail dan uw verzoek naar info@freshlightgroup.com o.v.v. gegevens. Binnen 1-2 werkdagen wordt uw verzoek verwerkt en ontvangt u per mail een bevestiging.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Kunnen wij er samen toch niet uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Veranderingen

Dit privacybereid is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in dit beleid. Het is daarom raadzaam om regelmatig dit privacybeleid te raadplegen.

Contactgegevens

Freshlight B.V.
Maagdenburgstraat 56
7421 ZG Deventer
Tel: 055 30 20 021
E-mail: info@freshlightgroup.com
Web: www.freshlight.eu