RETOURNEREN

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@freshlightgroup.com of bel 055 30 20 021. Of stuur uw bestelling retour met (volledig ingevuld) onderstaand retourformulier.

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product(en) retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal de bestelling met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Gaat het om een deel van uw bestelling, zullen wij de verzendkosten opnieuw berekenen en eventueel het teveel aan verzendkosten betaalde bedrag aan u crediteren.

Klik hier voor het retourformulier.

IS ER IETS MIS GEGAAN?

Ook bij ons gaat er wel eens iets mis, ondanks onze grote zorgvuldigheid. Heeft een verkeerd artikel ontvangen? Ontbreekt er iets bij uw bestelling? Is een artikel defect? Neem dan contact met ons op via info@freshlightgroup.com of bel 055 30 20 021. Wij zullen samen met u zoeken naar de beste oplossing.

Voor alle producten die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, laat het ons weten, zodat wij u zo snel mogelijk een passende oplossing kunnen bieden. Afhankelijk van het product doen wij dit door vervanging of een onderdeel van het product te vervangen, reparatie of terugbetaling.

Klik hier voor het retourformulier.