wereldwijd pionier en marktleiderFreshlight is pionier en marktleider in ‘full spectrum’ daglichtlampen met ionisatie. We zijn al jaren wereldwijd succesvol in branches en markten waar licht- en luchtkwaliteit belangrijk zijn. Zoals in de agrarische sector waar Freshlight inmiddels bij een groot aantal melkveehouders, pluimveebedrijven, varkenshouders, paardenfokkers en stalhouders toegepast wordt. Ook zorginstellingen, scholen en kantoren kiezen steeds vaker de combinatie van natuurlijk daglicht en luchtzuivering.

Daarnaast hebben ook de tuinbouw en parkeerbranche de oplossing en producten van Freshlight ontdekt. Uiteraard schakelen ook particuliere huishoudens over naar schoonheid, frisheid en daglicht. De daglichtverlichting en ionisatietechnologie zijn door Freshlight in eigen beheer ontwikkeld en in één lamp samengevoegd. Freshlight-lampen worden wereldwijd verkocht.

Inmiddels is veelvuldig wetenschappelijk bewezen dat negatieve ionisatie (fijn)stof, bacteriën, virussen en andere schadelijke luchtdeeltjes elimineert en zo de luchtkwaliteit verbetert. Daarbij produceren de ‘full spectrum’ daglichtlampen 99% natuurlijk daglicht. Dat draagt bij aan het welzijn, energieniveau en de gezondheid van mens en dier. Freshlight is meermaals onderscheiden vanwege de innovatieve technologie.

ion led

Over ionisatie en daglicht

icon

Over ionisatie

Ionisatie is een natuurkundig fenomeen. Het ontstaat bijvoorbeeld bij bliksem of wrijving waarbij statische elektriciteit opgewekt wordt. Kort gezegd verandert door ionisatie de elektrische lading van een stofdeeltje.

icon

Over daglicht

Natuurlijk daglicht geeft energie. Licht is uiteraard belangrijk om goed te kunnen zien, maar beïnvloedt ook hart en bloedvaten, zorgt voor de aanmaak van vitamine D en verbetert het immuunsysteem.

Branches

Zuiver daglicht voor elke branche en elke toepassing.